Connect with us

Röplabda

Röplabda Magyar Kupa – Megvan a döntők helyszíne

Röplabda Magyar Kupa – Megvan a döntők helyszíne


Eltérő lebonyolítással és különböző időpontokban, de mind a férfi, mind a női röplabda Magyar Kupa végjátéka a budapesti Ludovika Arénában lesz.

    A sportági szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint a férfiak bronzmérkőzését és fináléját március 7-én, a nők négyes döntőjét pedig március 13-14-én rendezik a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.


    Előbbi nemnél csak a bronzmérkőzésre és a döntőre kerül sor, utóbbiaknál első napon az elődöntőket, másnap pedig a helyosztókat bonyolítják le.


    A férfiaknál az egyik elődöntő első mérkőzésén a Kazincbarcika 3-1-re legyőzte a címvédő Pénzügyőrt, a visszavágót február 17-én játsszák Budapesten. A másik ágon a már a négy között lévő Kaposvár várja ellenfelét, amely a MAFC-Kecskemét párharc győztese lesz. Utóbbi negyeddöntő első mérkőzését az alföldiek 3-1-re nyerték a fővárosban.


    A nőknél a Békéscsaba már elődöntős, ellenfele a Kaposvár és a címvédő Vasas párharcának győztese lesz: az első, somogyi találkozón a Kaposvár 3-1-re nyert. A másik ágon a Nyíregyháza negyeddöntős ellenfele a Szent Benedek RA-Budaörs nyolcaddöntő továbbjutója lesz, míg a negyedik negyeddöntőt az UTE és az MTK vívja majd február 13-án és 21-én.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Röplabda