Connect with us

Kézilabda

Blazevic távozik a MOL-PICK Szegedtől

Blazevic távozik a MOL-PICK Szegedtől


Feleségének közösségi oldalán elköszönt a Tisza-parti szurkolóktól Alen Blazevic, aki nyolc szezont követően távozik a MOL-PICK Szegedből, míg a 2019–2020-as idény legértékesebb igazolásának Bogdan Radivojevicset választotta meg az Európai Kézilabda-szövetség. -írja a délmagyar

Mindössze néhány hét alatt a legnagyobb közönségkedvenc vált Bogdan Radivojevicsből a MOL-PICK Szeged-szurkolók körében. A 27 éves játékos humorával, extravagáns külsejével és fergeteges formájával nyerte meg magának a szimpatizánsokat. Szórta a gólokat, a Bajnokok Ligájában 63-szor volt eredményes, ráadásul a Flensburg ellen tizenegyszer talált be, míg az NB I-ben úgy jutott 70 gólig, hogy a lista élén 113-mal poszttársa, Mario Sostaric zárt. A Bogi becenevű kézilabdázó teljesítményére az EHF is felfigyelt, az idény legértékesebb igazolásának választották meg a veszprémi Rasmus Lauge, a kielcei Andreas Wolff és a barcelonai Luka Cindric előtt.

Alen Blazevic: nagy öröm a biztos második hely - MOL-PICK SZEGED ...
Fotó: pickhandball.hu

Örülök ennek az elismerésnek, de nagy jelentőséget azért nem szabad neki tulajdonítani, hiszen a mi sportágunk csapatjáték, társak nélkül én sem lehetnék eredményes. Többször mondtam már, jó döntést hoztam, amikor Szegedre igazoltam. Remek edzői stábbal dolgozhatom, bíznak bennem, ennek megfelelően kellő önbizalommal rendelkezem, és ott áll mindig mögöttünk az a szurkolótábor, amely csodás, hatalmas erőt ad mindenkinek” – kommentálta a hírt a klubhonlapon a szerb válogatott jobbszélső.

2012-ben szerződött Szegedre, június 30-án lejár a szerződése és távozik egy másik közkedvelt figura, a 34 éves Alen Blazevic.

” Köszönök minden emléket Szeged, amelyet együtt éltünk át! A második otthonommá vált a város. Nagyon szomorú vagyok, hogy csak így köszönhetek el tőletek a koronavírus miatt. Csodálatos szurkolóink vannak, akik a klub szívét és lelkét jelentik. Nagy győzelmeket éltünk át együtt, sok barátot szereztem, és még mielőtt hazamegyek, a legnagyobb élményt élhetjük át a következő napokban, megszületik a gyermekünk” – írta felesége, Anja közösségi oldalán Alen Blazevic, aki EHF-kupát, magyar kupát és bajnokságot nyert a MOL-PICK Szegeddel.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda